Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Noutati in bucatarie

 • Smoothie regal: secretul siluetei lui Kate Middleton

  Smoothie regal: secretul siluetei lui Kate Middleton

  De curand, in social media au navalit informatii despre cum una dintre cele mai iubite membre ale familiei Regale, Ducesa de Cambridge Kate Middleton, reuseste sa isi mentina silueta impecabila. „O stire de importanta relativa”, probabil ca spun majoritatea barbatilor, insa femeilor le-a retinut atentia si le-a pus pe ganduri: poate am putea avea si noi o silueta regala, ca ea.

  Citi mai multe 
 • Au multe calorii, dar sunt foarte sanatoase! 6 Alimente calorice care ar trebui sa nu iti lipseasca

  Au multe calorii, dar sunt foarte sanatoase! 6 Alimente calorice care ar trebui sa nu iti lipseasca

  Nu tot ceea ce "ingrasa" este nociv si trebuie eliminat din dieta de zi cu zi. Exista alimente foarte calorice, dar al caror deficit din alimentatie poate sa conduca la aparitia unor boli serioase - iata un adevar pe care multe persoane il ignora si, "de dragul" siluetei, ajung sa-si compromita - intr-o masura mai mica sau mai mare - sanatatea.

  Citi mai multe 
 • Lucruri mai putin cunoscute despre lasagna

  Lucruri mai putin cunoscute despre lasagna

  Datorita globalizarii, mai toti am ajuns sa auzim de faimoasa specialitate italiana numita lasagna. Acest fel de mancare de specific italian este unul dintre cele mai vechi feluri de mancare ale bucatarii italienesti.

  Citi mai multe 
 • 4 Argumente solide pentru a gati asiatic

  4 Argumente solide pentru a gati asiatic

  Bucatariile asiatice (ma refer aici doar la cele ale populatiilor mongoloide si indiene) ne fascineaza prin izul exotic, prin diversitatea de arome si culori. Desi diferite de la o tara la alta, majoritatea lor au cateva elemente comune bine conturate:

  Citi mai multe 
 • Soia versus carne

  Soia versus carne

  Despre acest subiect s-a mai scris, parerile fiind impartite oarecum in mod egal. Trebuie sa va marturisesc, de la bun inceput, ca aceasta comparatie este cumva fortata, deoarece “carnea” reprezinta, de fapt, o categorie mare si eterogena

  Citi mai multe 
 • Lapte de soia sau lapte de vaca

  Lapte de soia sau lapte de vaca

  In coltul din dreapta - venit de la vacute si trecut prin felurite procedee de tratare termica (fierbere, pasteurizare “clasica”, pasteurizare UHT) - avem traditionalul lapte de vaca. Sloganul sau: “Eu sunt laptele autentic”...

  Citi mai multe