Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Garantie

Noi credem in produsele pe care le comercializam si suntem convinsi de calitatea lor. Prin urmare, acordam saltelelor noastre o garantie de pana la 15 ani. Totodata, va oferim ocazia de a incerca salteaua aleasa gratuit. Daca, dintr-un motiv sau altul, nu sunteti multumit de salteaua aleasa, o puteti returna in 30 de zile de la data achizitiei si va rambursam pretul total de achizitie.

Perioade de garantie pentru produsele Dormeo:

 1. Pentru saltelele DORMEO, producatorul garanteaza nucleul si forma. Durata garantiei depinde de produs.
 2. Producatorul garanteaza ca produsul va fi perfect pentru scopul in care a fost creat daca se respecta instructiunile de utilizare.
 3. Producatorul garanteaza ca in perioada de garantie va elimina pe cheltuiala sa orice defectiune sau viciu al produsului. Daca producatorul nu poate remedia defectele produsului, el va inlocui respectivul produs.

In acest caz, transportul este platit si organizat de Studio Modenra, dar cumparatorul este obligat sa impacheteze si sa protejeze produsul in mod corespunzator si sa il pregateasca pentru transport.

 1. Termenul limita pentru eliminarea defectelor in perioada de garantie este de 45 de zile de la data primirii reclamatiei.
 2. Reclamatia trebuie adresata in scris la urmatoarea adresa: Studio Moderna SRL, str.Piata Cantemir 1, 2004, sau la numarul de telefon de la centrul de Relatii cu Clientii (022) 264 101.
 3. Garantia de aplica de la primirii produsului.

Garantia nu acopera:

1. Actiunile necorespunzatoare ale cumparatorului.

 1. Formularea reclamatiei fara prezentarea de copii ale documentelor de achizitie

Conditii de utilizare:

 1. Salteaua Dormeo este ambalata in vid, fabricata din materiale moderne, care asigura un transport usor si o igiena maxima. NU FOLOSITI obiecte ascutite cand desfaceti salteaua din ambalaj, este posibil sa taiati salteaua!
 2. Pachetul trebuie desfacut in maxim 30 de zile de la primirea saltelei.
 3. Salteaua Dormeo ajunge la forma originala in aprox. 15 minute de la devidare (scoaterea din ambalaj), dar este necesar sa treaca cel putin 6 ore pana poate fi folosita. In aceasta perioada, nu rulati salteaua si nu asezati obiecte grele pe ea.
 4. Este indicat sa folositi drept suport pentru saltea o rama de lemn, a carei parte inferioara sa permita aerisirea saltelei (sa existe spatiu intre scandurile care compun partea inferioara a ramei).
 5. Pozitionati salteaua cu fata ce contine fibre de carbon in sus. Legati firul de cel mai apropiat obiect cu impamantare (de exemplu, caloriferul). Astfel salteaua dvs este antistatica si va protejeaza de undele electromagnetice.
 6. Este indicat sa utilizati acest produs in spatii inchise, intr-un climat normal de umiditate si temperatura. Recomandam aerisirea saptamanala a incaperiii si expunerea saltelei la aer curat. Astfel se previne dezvoltarea mucegaiului si acumularea unei mari concentratii de umiditate in saltea.
 7. Schimbati pozitia saltelei lunar in primele 6 luni (de la cap - la picioare). Recomandam, de asemenea, pozitionarea regulata a saltelei in picioare, pentru stabilitatea formei.
 8. Evitati asezarea saltelei pe un suport ce nu permite aerisirea. Acest lucru va conduce la acumularea de umiditate in partea inferioara si la aparitia mucegaiului.
 9. Produsul nu este destinat folosirii in medii umede. Evitati scurgerea de lichide si acumularea de umezeala in saltea.
 10. Nu recomandam curatarea umeda si uscarea cu fierul.
 11. Pentru a prelungi durata de viata a saltelei, va recomandam achizitionarea husei de protectie Dormeo. Husa poate fi usor intretinuta, permitand spalarea in masina de spalat.

Materialele prezentate pe site-ul Dormeo sunt pentru scop informativ si educational si nu sunt destinate sa inlocuiasca examenele medicale.

Utilitatea sfaturilor si recomandarilor noastre depinde de starea dumneavoastra de sanatate.