Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Termeni si conditii

1. Perioada de returnare

Pentru celelalte produse perioada de returnare este de 14 zile.

Daca nu sunteti multumit(a) de produsul comandat, indiferent de motiv, il puteti returna, nedeteriorat, in ambalajul original. Respectati perioada de 10 zile de testare si veti primi inapoi suma achitata. Transportul pentru produsul retur va fi achitat de dvs.

  • Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. In acest caz, te rugam sa ne contactezi in scris la adresa info@delimano.md
  • In cazul in care coletul nu este insotit de copii ale actelor, Studio Moderna nu isi asuma nici o responsabilitate privind returnarea si solutionarea problemei.
  • Pentru reclamatii si servicii post vinzare va rugam sa va adresati la tel (022) 264 101 sau la DEP. RELATII CLIENTI. Program: Luni – Vineri 10.00 – 17.30.

2. Garantia produselor

Producatorul garanteaza ca toate produsele Delimano isi vor indeplini functiile, daca le folositi conform instructiunilor.

Termenul de reconditionare al produselor (aflate in perioada de garantie) este de 45 de zile, din ziua primirii reclamatiei.

Reclamatia trebuie trimisa in scris.

Garantia intra in vigoare de la data primirii produsului.

3. Modalitatea de plata

Achitati produsele dormeo la livrare! Astfel, nu exista nici un risc pentru dvs.

Preturile includ TVA, iar la acestea se adauga taxa postala.

Pentru informatii suplimentare privind livrarea si pretul produselor dormeo, va rugam sunati la: (022) 264 101.