Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Construim

branduri pe care oamenii le iubesc

Povestea noastra

Totul a început în 1992, în Slovenia. În acea perioadă eram doar o companie de marketing direct, situată în Slovenia, cu un singur brand - Kosmodisk, care oferea soluții eficiente pentru durerile de spate. Eram o echipă mică, dar dornică să facem bine.

De la primele produse vândute cu ajutorul reclamelor cu răspuns direct în urmă cu 3 decenii, Studio Moderna a devenit o afecere internațională și un retailer omnichannel în Europa Centrală și de Est, fiind prezentă acum în 19 de țări europene, cu o acoperire totală de 160 de milioane de potențiali clienți.

Astăzi avem aproximativ 5000 de angajați, iar misiunea noastră nu s-a schimbat de atunci - dorim sa ne ajutăm clienții să își schimbe viața în bine.

De 30 de ani, Studio Moderna transformă ideile în produse inovatoare, care sprijină o viață mai fericită, mai curată, mai activă, dar și mai sănătoasă. Gama noastră de branduri proprii se concentrează pe transformarea căminului clienților noștri într-un refugiu de care să se bucure pe deplin - de la gătit, dormit și curățenie, și până la antrenamente sportive, frumusețe, îngrijire personală și multe altele.

Oferim produsele noastre prin numeroase metode: online, în propriile magazine, teleshopping, telemarketing, cataloage, dar și cu ajutorul partenerilor noștri de retail. Scopul nostru este să facem cumpărăturile cât mai plăcute pentru clienții noștri.

Suntem prezenți în

19 de țări din Europa Centrală și de Est

Brandurile noastre se adresează

unui public care conține 160 de milioane de potențiali clienți

Gestionăm

120+ de magazine online, 500+ pagini de destinație (landing pages)

și suntem activi pe

100+ pagini de Facebook și profiluri de Instagram

350.000+ oameni ne vizitează website-urile zilnic

Transmitem

70+ ore de reclame DRTV zilnic pe 130+ canale TV

Produsele noastre sunt disponibile în

330+ magazine proprii și 350+ parteneri din piața de retail

Distribuim

peste 8 milioane de cataloage si trimitem peste 90 de milioane de mesaje anual

Avem

37 centre de gestionare a contactelor cu peste 3000 de agenți foarte bine pregătiți

Brandurile noastre

Brandurile noastre ajung la milioane de oameni, îmbunătățindu-le viața de zi cu zi.

Fiecare are grijă de o zonă diferită: de la gătit, dormit și curățenie, și până la antrenamente sportive, frumusețe, îngrijire personală și multe altele. Împreună fac o diferență uimitoare în ceea ce privește modul în care oamenii se bucură de propriile case.

Un somn pentru noapte buna

DORMEO – din 2002

DORMEO® reprezintă un brand expert în soluții complete de dormit, dar și pentru casă, creând o armonie perfectă cu fiecare produs pe care îl are. Povestea noastră a început în 2002, cu o singură saltea cu spumă.

Astăzi, brandul DORMEO® oferă o gamă superioară de produse de dormit, dar și produse pentru casă, precum: saltele, toppere, perne, pilote, așternuturi, articole pentru camera de zi și accesorii pentru baie. Este un expert în soluții de dormit, cu peste 300 de produse in portofoliu. Brandul DORMEO® oferă o experiență unică clienților săi din Europa și este prezent în 40 de țări din întreaga lume.

Ne asigurăm că oferim cea mai bună calitate și, din acest motiv, testăm toate produsele noastre la institute și laboratoare independente, lideri în domeniul lor la nivel mondial. Tehnologiile inovatoare și materialele de calitate din produsele DORMEO® asigură atât un confort optim, cât și un somn sănătos.

Viziteaza site-ul Dormeo dand click aici

Gateste si sarbatoreste in fiecare zi!

DELIMANO – din 2010

DELIMANO® este unul dintre cele mai recunoscute branduri de ustensile de bucătărie de pe piața din 21 de țări și unul dintre brandurile cu cea mai rapidă creștere în ceea ce privește Studio Moderna, cu 7,3 milioane de utilizatori mulțumiți care o demonstrează. Muncim din greu pentru a le aduce clienților noștri cele mai bune materiale, soluții inovatoare, performanțe remarcabile și un design modern.

Brandul DELIMANO® pune la dispoziție o gamă inovatoare de ustensile de bucătărie de înaltă calitate, cu scopul de a oferi o experiență de gătit plăcută și gustoasă. Îți încurajează pasiunea pentru gătit, dar, totodată, te îndeamnă să ai parte de cât mai multă distracție în bucătărie. Brandul DELIMANO® îți sprijină procesul de creativitate, astfel încât orice secundă petrecută în bucătărie să se simtă ca o sărbătoare. Brandul DELIMANO® oferă aparate mici de bucătărie, vase, veselă, ustensile și accesorii.

Viziteaza site-ul Delimano dand click aici

Life made easy

ROVUS – din 2005

Brandul ROVUS® aduce soluții inovatoare și eficiente de îngrijire a casei, pentru a o menține cât mai curată și ordonată. ROVUS® îți îmbunătățește calitatea vieții prin crearea unui cămin plăcut și mult mai igienic - imaginea perfectă.

Portofoliu de produse ROVUS® include produse de curățare și de îngrijire a locuințelor, dar și produse de îngrijire a articolelor de îmbrăcăminte, combinând utilitatea, ușurința de utilizare și cel mai bun preț cu performanțele care oferă calitatea acestor produse.

Produsele ROVUS® curăță cu puterea apei pure, a aburului sau a ingredientelor naturale, dar eficiente, oferind astfel soluții ecologice de curățare. Gama noastră inovatoare ROVUS® reprezintă următorul pas al evoluției în ceea ce privește o curățenie cât mai profundă, protejând, totodată, și planeta noastră.

Înainte de a fi oferite clienților, produsele ROVUS® sunt testate de companii independente care se ocupă de controlul calității și sunt întotdeauna verificate pentru a se conforma cu normele de verificare din întreaga lume.

Viziteaza site-ul Rovus dand click aici

 

WALKMAXX – din 2010

Confort la fiecare pas. Brandul WALKMAXX® oferă soluții inovatoare, confortabile, dar și accesibile de încălțăminte și îmbrăcăminte. Misiunea noastră este de a oferi clienților noștri funcționalitate, confort suplimentar și un stil nou cu fiecare pereche de încălțăminte WALKMAXX®. Brandul WALKMAXX® aduce energie în viața de zi cu zi a oamenilor și îi insipră să se miște.

Indiferent de ocazie sau de sezon, brandul WALKMAXX® este pregătit - de la cizme de iarnă la șlapi - toate produsele WALKMAXX® sunt concepute cu grijă pentru ca tu să te poți deplasa și mai ușor. În ceea ce privește realizarea produselor, brandul WALKMAXX® folosește cele mai bune materiale și cele mai recente tehnologii, oferind astfel soluțiile potrivite pentru picioarele clienților noștri.

Viziteaza site-ul Walkmaxx dand click aici

Vitalitate pur si simplu

WELLNEO – din 2010

Brandul WELLNEO® sprijină sănătatea și bunăstarea oamenilor, indiferent de vârstă sau de stilul de viață. Oferă produse accesibile, confortabile și eficiente, utilizând tehnologii moderne din domeniul sănătății și al frumuseții.

Fiecare produs abordează o problemă specifică: ameliorarea durerii, reducerea greutății, modelarea corporală. Totodată, te ajută să îți menții pielea îngrijită, oferindu-ți întotdeauna rezultatele dorite. WELLNEO® se ocupă de bunăstarea ta!

Produsele WELLNEO® sunt dezvoltate de experți de top și oameni de știință și sunt testate și verificate de instituții de cercetare și laboratoare. Fiecare afirmație este dovedită științific și deține un document emis de organizații și autorități certificate. Cu WELLNEO® te bucuri de o victorie dovedită!

Produsele WELLNEO® sunt accesibile și ușor de folosit în confortul casei tale.

Viziteaza site-ul Wellneo dand click aici

TV-shopping

TOP SHOP – din 1996

Brandul TOP SHOP® oferă produse inovatoare din diferite categorii. Misiunea sa este de a face sarcinile de zi cu zi mai ușoare, oferind produse și soluții pe cât de creative, pe atât de simple.

Viziteaza site-ul Top Shop dand click aici

Spatele tau iti va multumi!

KOSMODISK – din 1992

KOSMODISK® oferă soluții sigure și eficiente tutoror persoanelor care suferă de dureri de spate, cu o prezență de peste 25 de ani pe piață și peste 3 milioane de utilizatori mulțumiți. KOSMODISK® reprezintă brandul cu care ne-am început misiunea de a ajuta oamenii să-și schimbe viața în bine.

Noi credem ca ...

... fiecare fiinta umana merita o viata decenta. Credem ca fiecare copil ar trebui sa mearga in vacanta si sa gaseasca o cina pe masa in fiecare seara.

... natura este cel mai bun prieten al nostru si cea mai valoroasa resursa. Credem ca esenta oamenilor este bunatatea... astfel depunem toate eforturile si utilizam toate resursele noastre pentru a crea o lume mai buna.

Responsabilitate sociala

La Studio Moderna, intelegem ca suntem totodata parte a unei comunitati. De aceea avem obligatia de a da mereu o mana de ajutor – copiilor flamanzi, celor in varsta si singuri, familiilor nevoiase, victimelor dezastrelor naturale... Suntem angajati in diferite evenimente umanitare pentru a salva cele mai defavorizate si lipsite de privilegii categorii sociale.

De asemenea, ca angajator, credem in valori solide, intr-un mediu de lucru sanatos si intr-un management care sa promoveze potentialul, abilitatile si vointa fiecarui individ.

Responsabilitate ecologica - diminuarea impactului nostru asupra mediului

Bogatiile pamantului nu sunt inepuizabile Fiecare dintre noi ar trebui sa fie constient de acest lucru – iar noi la Studio Moderna avem grija in mod special de aceasta realitate in fiecare segment al activitatii noastre. Stim ca implicarea noastra nu poate avea o mare anvergura insa mai credem si ca fiecare pas conteaza.

Muncim foarte mult sa inventam materiale superioare si sustenabile pentru produsele Dormeo si Delimano, am investit intr-un mijloc de transport ecologic si anume Bicicleta pliabila Bigfish si suntem intotdeuna prezenti atunci cand societatea are nevoie de contributia noastra. Si nu in ultimul rand, stilul de viata ecologist este de asemenea intampinat cu caldura in birourile noastre.

Raspundere fata de mediu prin produsele noastre

 • Materiale ecologice, reciclabile

  Fiecare produs Dormeo este fabricat din materiale complet reciclabile. De asemenea, atunci cand iti livram o saltea noua, avem grija de salteaua ta veche.

 • Ceramica® - material ecologic pe aragazul tau

  Vasele pentru gatit ceramice Delimano sunt fabricate din argila - material complet natural, benefic pentru tine si planeta noastra.

Raspundere fata de mediu in birourile noastre

 • Sortarea deseurilor

  Prelucrarea deseurilor este o parte importanta a muncii noastre de zi de zi. Reciclam aproape toate deseurile ce provin din birourile noastre. De asemenea, am intrerupt folosirea recipientelor pentru servit cafeaua de unica folosinta.

 • Apa filtrata de la robinet

  Ii incurajam pe angajatii nostri sa bea apa de la robinet si astfel am instalat filtre care pot asigura o apa mai sanatoasa si cu un gust mai bun. Nu suntem de acord cu folosirea dozatoarelor de apa.

 • Eficienta energetica

  La sediile noastre, fiecare birou este dotat cu surse de lumina cu senzori care regleaza cantitatea de lumina in timpul zilei.

 • Daruri ecologice

  Suntem nerabdatori sa impartasim tuturor entuziasmul nostru, mai ales cand este vorba de copii. Darurile noastre de Craciun sunt intotdeauna reciclabile si fabricate din materiale reciclabile.

Deci, iata cine suntem

Draga client,
Aceasta a fost povestea noastra. Povestea despre ceea ce facem si ne preocupa, despre ce ne motiveaza sa mergem mai departe si despre cum intalegem sa daruim ceva inapoi societatii. Niciunul dintre toate aceste lucruri nu s-ar fi intamplat daca nu ai fi fost si tu implicat. Tu esti motivul pentru care ne sculam dimineata din pat si vrem sa iti multumim pentru asta!

Astfel, iti multumim ca faci parte din povestea noastra! Speram din tot sufletul ca putem sa-ti fim de folos si ca vom putea sa-ti aducem si alte produse deosebite pentru a-ti usura viata.

Echipa ta Studio Moderna