Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Proces de achizitie

 • 1.

  Alege produsele preferate si adauga-le in cosul de cumparaturi

  Poti adauga in cosul de cumparaturi produsele dorite, facand clic pe butonul verde "Adauga in cos". In cazul unor produse, va trebui sa alegi culoarea si dimensiunea inainte de a le adauga in cos.

 • 2.

  Completeaza informatiile personale

  Procesul de achizitionare este foarte usor si rapid. Introdu pur si simplu informatiile tale de livrare si alege metoda de plata. Apoi, nu mai trebuie decat sa apesi pe butonul "Finalizeaza comanda". Asta este tot! Pentru membrii inregistrati este si mai rapid, intrucat adresa ta este deja salvata si nu mai trebuie sa o adaugi.

 • 3.

  Primesti confirmarea prin e-mail

  Dupa ce primim comanda ta, iti vom trimite un e-mail de confirmare la adresa de e-mail specificata. Iti vom procesa comanda cat mai repede posibil, dupa care te contactam telefonic pentru a confirma comanda, preturile si data de livrare.

 • 4.

  Livrare la domiciliu

  Livrarea coletului continand produsele comandate se face intre 2ore si 5 zile de la data comenzii, in dependenta de regiunea in care se livreaza comanda si disponibilitatea produselor. Daca intampini probleme cu comanda, contacteaza-ne la numarul de telefon: (022) 264 101.