Sfaturi gatit
-
Trucuri pentru o pizza light delicioasa
Pizza si celelalte semipreparate (precum lasana sau crochetele) se pot prepara foarte rapid. Insa, dupa cum deja se stie, timpul de gatit foarte scurt poate avea efecte neplacute pentru dieta ta. In ceea ce priveste pizza, nu putem spune ca exista varianta light, insa exista anumite tipuri care contin ingrediente mai putin calorice si mai multe legume.
-
Gatitul pastelor: 8 secrete pentru pastele perfecte!
Pastele reprezinta un aliment de baza in alimentatia noastra, ca orice alt tip de cereala. In plus, sunt preferatele tuturor, indiferent de varsta. Nu are importanta daca sunt uscate, din grau dur sau proaspete cu ou, sunt extrem de simplu de gatit si foarte gustos daca se tine cont de cateva mici sfaturi.
-
Uleiul de masline: 6 Intrebuintari mai putin cunoscute
Denumit de Homer “aurul lichid”, uleiul de masline a fost apreciat si folosit pe scara larga inca din antichitate. Bogat in grasimi sanatoase si in vitamine, uleiul de masline poseda calitati care il fac potrivit si pentru alte scopuri in afara de mentinerea sub control a colesterolului rau si prevenirea bolilor cardiovasculare.
-
8 Idei simple si eficiente ca sa mananci mai natural
Imi spunea cineva, odata, ca toata mancarea de pe piata contine “aditivi si alte prostii”, asa ca nu mai are rost sa ne ferim, “ca tot aia e”. Chiar daca, in mare, este adevarat ca astazi nu mai gasesti “mancare curata” (decat - poate - daca iti cumperi alimentele din magazine cu produse bio, sau - daca doresti certitudine - cultivandu-ti chiar tu hrana), exista “rau mai mic” si “rau mai mare”: sa punem semnul egal intre ele ne po