Spaghete cu sos de branzeturi si ciuperci
Timp de pregatire:
Aproximativ 20 de minute
Timp total:
Aproximativ 20 de minute
- Ingrediente:
-
- 500 g spaghete;
- 70 g unt;
- 100 g cascaval;
- 100 g branza de burduf;
- 200 g telemea de vaca;
- 400 ml smantana pentru gatit;
- 500 g ciuperci congelate;
- sare roz de Himalaya si verdeturi de provence;
- piper.
- Mod de preparare:
-
Am dat telemeaua si cascavalul pe razatoare, iar branza de burduf am rupt-o in bucati mai mici.
Am pus untul taiat cubulete intr-o tigaie wok si, cand s-a topit, am adaugat ciupercile congelate.
Am lasat sa se inmoaie ciupercile si sa se evapore din apa, apoi am adaugat smantana pentru gatit, branzeturile si condimentele.
Am fiert sosul 10 min.
Intre timp, am pregatit spaghetele conform instructiunilor de pe ambalaj.
La final, am adaugat spaghetele peste sos si le-am amestecat.
Pofta mare!