Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Pulpe de pui cu mere si ceapa rosie

Timp de preparare:

Pana la 45 de minute

Timpul total:

Pana la 45 de minute

Ingrediente:

Ingrediente pulpe de pui cu mere si ceapa rosie (pentru 4 persoane)

- 4 pulpe de pui intregi, curatate; - 8-12 mere acrisoare (in functie de marime); - 8-10 cepe rosii de apa; - o lingura de ulei; - o legatura mica de patrunjel proaspat; - boia dulce, piper alb macinat si sare dupa gust.

Mod de preparare:

Astazi va aduc, direct de pe taramul retetelor gustoase, un fel de mancare inedit prin combinatia sa unica de arome. Preparatul care urmeaza va va completa placerea gustului cu amestecul caracteristic de proteine superioare si antioxidanti, amestec numai bun pentru sanatatea si tonusul vostru.

Mod de preparare:

Puneti-le pulpelor de pui, spalate bine si sterse, „sare pe rana” (adica frecati-le cu putina sare). Dati-le si cu boia dulce, sa le mai imbunati putin, apoi printr-un praf de piper alb macinat (de ganduri). Asezati cele 4 pulpe de pui intr-un vas pentru cuptor. Spalati merele, apoi curatati-le de pacate. Curatati si ceapa; taiati merele si ceapa in felii nu prea subtiri. Asezati feliile de mere si ceapa deasupra pulpelor, imbaindu-le apoi cu lingura de ulei si cu o jumatate de cana de apa.

Preincalziti cuptorul la 180 de grade Celsius, apoi oferiti-i vasul acoperit. Aroma imbietoare va anunta cand preparatul este gata (ar trebui sa dureze cam 30-35 de minute). Tocati din timp patrunjelul si, dupa ce ati scos vasul de la cuptor, presarati-l omogen peste mancare.

Va recomand sa serviti pulpele astfel gatite cu un vin alb, usor si sec (asa, ca bancurile cu sir si John).

Pofta buna!

Autor : Delimano