Pulpe de curcan impanate cu costita, usturoi si rozmarin
Timp de pregatire:
Mai mult de o ora
Timp total:
mai mult de o ora
- Ingrediente:
-
- 3-4 pulpe superioare de curcan, dezosate, dar cu piele ( aproximativ 1,2 Kg )
- 6-8 fire de rozmarin
- 3-4 felii de costita, fara os si soric
- 2-3 catei de usturoi
- 2 linguri de unt
- o lingura de ulei de floarea soarelui
- ½ lingurita de piper negru macinat
- o lingurita de sare
- Mod de preparare:
-
- Incingeti cuptorul la 180°C. Spalati pulpele de curcan, apoi stergeti-le cu o carpa curata si uscata. Taiati cateii de usturoi in feliute subtiri, iar costita in suvite subtiri. Folosindu-va de un cutit cu varful subtire si de degete introduceti feliute de usturoi, fire de rozamarin si suvite de costita pe sub pielea pulpelor, apoi presarati-le cu sare si piper si ungeti-le cu unt.
- Stropiti o tava roaster Delimano cu ulei si asezati pulpele in ea, apoi introduceti-o in cuptor pentru 35-40 de minute.
- Dupa ce pulpele s-au rumenit frumos si sunt bine patrunse, taiati-le felii si serviti-le cu salata verde sau muraturi.