Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Pulpe de curcan impanate cu costita, usturoi si rozmarin

Timp de pregatire:

Mai mult de o ora

Timp total:

mai mult de o ora

Ingrediente:
  • 3-4 pulpe superioare de curcan, dezosate, dar cu piele ( aproximativ 1,2 Kg )
  • 6-8 fire de rozmarin
  • 3-4 felii de costita, fara os si soric
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2 linguri de unt
  • o lingura de ulei de floarea soarelui
  • ½ lingurita de piper negru macinat
  • o lingurita de sare
Mod de preparare:
  1. Incingeti cuptorul la 180°C. Spalati pulpele de curcan, apoi stergeti-le cu o carpa curata si uscata. Taiati cateii de usturoi in feliute subtiri, iar costita in suvite subtiri. Folosindu-va de un cutit cu varful subtire si de degete introduceti feliute de usturoi, fire de rozamarin si suvite de costita pe sub pielea pulpelor, apoi presarati-le cu sare si piper si ungeti-le cu unt.
  2. Stropiti o tava roaster Delimano cu ulei si asezati pulpele in ea, apoi introduceti-o in cuptor pentru 35-40 de minute.
  3. Dupa ce pulpele s-au rumenit frumos si sunt bine patrunse, taiati-le felii si serviti-le cu salata verde sau muraturi.

Autor : Delimano