Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Paste in sos de rosii, cu piept de pui si branza

Timp de pregatire:

Pana la 45 de minute

Timp total:

Pana la 45 de minute

Ingrediente:
  • 300 g paste
  • ulei pt calit
  • 250 g piept de pui
  • 1 ceapa mare
  • 4 catei de usturoi
  • 1 dovlecel mic
  • 1/2 lgt pasta chilli
  • 2 rosii
  • 500 ml suc de rosii /bulion
  • sare
  • piper
  • 1/2 cana branza
  • cascaval ras
Mod de preparare:

Se pun pastele la fiert in apa cu sare. Cand sunt gata se strecoara, se clatesc sub un jet de apa rece si se lasa sa se scurga bine.

Pieptul de pui se spala bine, se sterge cu prosoape de hartie si se taie fasiute. Intr-o tigaie se pune uleiul si cand se incinge se adauga carnea si se lasa sa se caleasca putin. Se adauga ceapa taiata marunt si usturoiul taiat feliute. Se lasa sa se caleasca impreuna, timp in care se spala dovlecelul, se curata de miez si se taie cubulete mici. Rosiile se curata de coaja si se taie cubulete.

Se pun in tigaie pe rand dovlecelul, pasta chilli si rosiile si se lasa impreuna timp de 2-3 minute. Se toarna sucul de rosii si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se lasa sa dea cateva clocote apoi se adauga pastele.

Se amesteca impreuna, se pune si branza, se omogenizeaza apoi se ia de pe foc.

Se repartizeaza in farfurii, se rade deasupra cascaval si se serveste.

Pofta Buna!

Autor : Delimano