Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Negresa cu nuci

Timp de pregatire:

Altele

Timp total:

Altele

Ingrediente:

Ingrediente Negresa cu nuci:

  • o cana si jumatate de zahar;
  • un pahar de lapte;
  • 200 grame cacao;
  • 200 grame de unt;
  • o cana de faina;
  • 4 oua;
  • un plic de zahar vanilat;
  • un praf de copt;
  • miez de nuca (cantitatea este, desigur, in functie de preferinte).
Mod de preparare:

Orice-i prea mult strica, prin urmare si excesul de... dieta poate sa iti dauneze grav. Mai precis, sa te loveasca la buna dispozitie precum un boxer disciplinat si insistent isi „toaca” adversarul la ficat.

De aceea, azi este timpul sa... „pacatuiesti”, dand un viclean, dar inspirat atac la dieta.

Cum sa prepari Negresa:

Fierbe laptele, zaharul si cacaoa in bain-marie, amestecand pana ce compozitia capata consistenta unei smantani subtiri. Separat, freaca untul bine si amesteca-l cu 3 sferturi din cantitatea de crema de cacao. Separa ouale si bate albusurile pana ce spuma se intareste. Adauga in compozitie cate un galbenus, amestecand dupa fiecare. Omogenizeaza faina cu spuma de ou si praful de copt, apoi adauga acest amestec in compozitie. Amesteca iar bine si toarna totul in tava unsa cu unt si tapetata cu putina faina. Deasupra imprastie bine miezul de nuca, tocat nu foarte marunt. Da tava la cuptor. Imediat ce ai scos negresa din cuptor, toarna peste ea restul de crema de cacao.

Pofta Buna!

Autor :