Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Lapte de pasare cu ciocolata

Timp de pregatire:

Pana la 45 de minute

Timp total:

Pana la 45 de minute

Ingrediente:

Crema de portocale:

  • 50 gr gem de caise
  • sucul de la o portocala, proaspat stors

Crema de ciocolata:

  • 250 gr ciocolata cu 70% cacao
  • 300 ml lapte
  • 300 ml frisca
  • 30 gr zahăr

Servire:

  • 120 gr zahar
  • 400 ml lapte
  • 400 ml apa
Mod de preparare:

Desert des intalnit in bucatariile franceze, va deveni unul dintre preferatele tale.

Pasul 1:

Topiti gemul intr-o oala Delimano® Ceramica la foc mic si apoi amestecati cu sucul de portocale. Dupa amestecare, crema ar trebui sa fie indeajuns de inchegata sa puteti indeparta semintele de portocala si cocoloasele de gem.

Pasul 2:

Incalziti frisca si laptele in cratita Delimano® Ceramica, apoi turnati amestecul fierbinte peste ciocolata bucati. Lasati asa pentru 2-3 minute si amestecati. Daca doriti, puteti adauga zahar si/sau suc de portocale in acest amestec.

Pasul 3:

Separati cu atentie albusurile de ou si bateti-le pana se intaresc. Amestecati delicat si zaharul. Fierbeti laptele in cratita Delimano® Ceramica. Laptele trebuie lasat pana la punctul de fierbere, apoi racit brusc. In laptele astfel preparat adaugati un bulgare de lapte de pasare. Acesta trebuie indepartat dupa ce a fiert in lapte.

Pasul 4:

Turnati crema de ciocolata pe o farfurie si asezati apoi cu grija bulgarii de lapte de pasare deasupra. Turnati crema de portocale peste si serviti.

Autor : Delimano