Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Kebab cu ton si crusta de miso

Timp de pregatire:

Pana la 45 de minute

Timp total:

Pana la 45 de minute

Ingrediente:
  • 1 ceasca – 250 ml miso alb (denumit si shiro miso)
  • ½ ceasca – 125 ml mirin (vin dulce de orez specific japonez)
  • ½ ceasca zahar
  • ¼ ceasca apa
  • ½ ceasca maioneza
  • 1 kg ton, taiat in cuburi de 3 cm
  • un strop de ulei
Mod de preparare:

Acest kebab in stil japonez este o optiune foarte buna pentru masa de pranz. Se poate servi cu o salata proaspata sau orez.

Pasul 1:

Incalziti miso, mirin (pasta de soia fermentata), zahar si apa intr-o oala Delimano® Ceramica la foc mediu, amestecand pana se dizolva zaharul. Dati oala la o parte si amestecati maioneza, apoi lasati sa se raceasca la temperatura camerei.

Pasul 2:

Puneti tonul intr-o punga ce se poate inchide etans, turnati marinata peste ton si lasati la marinat, la frigider, cel putin o ora. Incalziti (pana ce senzorul de pe maner ce indica temperatura devine rosu) o tigaie Delimano® Ceramica. Adaugati un strop de ulei in tigaie. Asezati pestele pe frigarui de lemn, care au fost lasate in apa in prealabil timp de 30 de minute. Stropiti cu o cantitate generoasa de ulei, apoi prajiti 2 minute pe fiecare parte

Autor :