Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Humus cu avocado

Photo
Video

Timp de preparare:

10

Timp de pregatire:

10

Timp total:

20

Ingrediente:
  • 1 borcan de naut conservat
  • 1 avocado moale
  • 1 lingurita susan
  • 50 ml. ulei de masline
  • 1 catel de usturoi
  • Sucul de la ¼ de lamaie
  • Sare dupa gust
  • Apa
Mod de preparare:
  1. Se curata avocado si usturoiul.
  2. Adaugati nautul din borcan, fara lichid intr-un blender, tot aici adaugati avocado feliat, stoarceti sucul din lamaie, usturoiul, susanul, uleiul de masline si sarea. Se toarna apa pana la jumatate de recipient si se mixeaza. In cazul in care se simte insuficienta de lichid mai adaugati un pic de apa. Fiti foarte atenti in ceea ce priveste consistenta, humusul nu trebuie sa fie prea moale sau prea gros.
  3. Humusul preparat il puteti decora cu boia, boabe de naut, seminte de susan sau ulei de masline.

Autor : Olеa Bux