Bowl de legume cu mozzarella si quinoa
Timp de preparare:
30
Timp de pregatire:
30
Timp total:
60
- Ingrediente:
-
- ½ de morcov
- ½ de dovlecel
- 2 lingurite de quinoa
- 5-6 bile de mozzarella
- 150 g broccoli
- 1 catel de usturoi
- 1 cm ghimbir proaspat
- 3 lingurite ulei de masline
- 1 lingurita pasta de migdale
- 1 lingurita miere
- 1 lingurita suc de lamaie
- Sare dupa gust
- Mod de preparare:
-
- Fierbeti quinoa, curatati morcovul. Radeti morcovul si dovlecelul. Taiati broccoli in bucatele. Curatati ghimbirul si usturoiul si tocati totul.
- Prajiti in uleiul de masline usturoiul, ghimbirul si morcovul. Scoateti morcovul si adaugati broccoli.
- Amestecati bostanelul cu sarea si cu sucul de lamaie.
- Preparati sosul: amestecati uleiul de masline, pasta de migdale, mierea si sarea.
- Intr-un bol adanc scoateti quinoa, morcovul, dovlecelul, broccoli, mozzarela si adaugati sosul.