Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Top 3 retete NutriBlast pentru a pierde kilogramele in plus

Dimineata nu este nimic mai bun, decat un dejun util pentru sanatatea ta. Acum cu dispozitivul Nutribullet poti accelera metabolismul si potoli foamea cu bauturi naturale si sanatoase. Desigur, nu este nevoie sa iti spunem ca sunt incredibil de gustoase. Alege NutriBlast-ul tau preferat  sau gateste pe fiecare din ele - in orice caz vei savura fiecare gust in parte.

Dimineata nu este nimic mai bun, decat un dejun util pentru sanatatea ta.

Acum cu dispozitivul Nutribullet poti accelera metabolismul si potoli foamea cu bauturi naturale si sanatoase. Desigur, nu este nevoie sa iti spunem ca sunt incredibil de gustoase. Alege NutriBlast-ul tau preferat  sau gateste pe fiecare din ele - in orice caz vei savura fiecare gust in parte.

 

 

NutriBlast din ciocolata si capsuni

Dragostea este in aer ... antioxidantii, de asemenea. Cacao delicioasa, plina de antioxidanti, va umple corpul tau de energie, de indata ce te ridici din pat.

Vezi reteta >

NutriBlast din papaya si ghimbir

Grasimile omega-3 bogate in fibre anti-inflamatorii, nu numai te vor ajuta sa pierzi in greutate, dar, de asemenea, vor regla digestia. Te pregatesti sa simti caldura soarelui si briza rece, tropicala cu un gust racoritor, de neuitat.

Vezi reteta >

NutriBlast din fructe de padure si sfecla rosie

Acest Nutriblast contine ingrediente cu un indice glicemic scazut, care te va face nu doar sa te simti bine, dar si sa arati bine.

Vezi reteta >