Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Miel cu spanac

Timp de pregatire:

Pana la 45 de minute

Timp total:

Pana la 45 de minute

Ingrediente:
  • 800 g de pulpa de miel fara os
  • 500 g de spanac proaspat, spalat si curatat de codite
  • 2 cepe medii, curatate
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri de ulei
  • Un pahar de smantana dulce
  • O lingurita de boia dulce
  • ½ lingurita de nucsoara
  • O lingurita de sare
  • ¼ lingurita de piper negru, macinat
Mod de preparare:

1 Spalati foarte bine carnea, apoi taiati-o bucati. Tocati marunt ceapa si usturoiul. Taiati spanacul in patrate mari. 2 Incingeti o cratita Delimano cu ulei si rumeniti usor carnea, apoi scoateti-o la cald. Adaugati in locul carnii ceapa si scoateti-o si pe aceasta, pana devine translucenta. Adaugati carnea si o cana de apa, dupa care acoperiti cu un capac si fierbeti la foc domol, timp de 30 de minute. 3 Adaugati peste carne condimentele, usturoiul si spanacul. Continuati fierberea, fara capac, inca 10-12 minute. Daca lichidul a scazut mult, adaugati inca putina apa. 4 Inainte de a fi gata preparatul, adaugati smantana dulce si mai dati inca 2 clocote. 5 Serviţi mielul cu orez fiert.

Autor : Delimano