BLENDER CU FUNCTIE VACUUM
SI EXTRACTOR DE NUTRIENTI 5IN1

Delimano MultiFresh este gata sa faca revolutie in ceea ce priveste procesul de macinare si de mixare, dat fiind faptul ca este extractor de nutrienti cu mixare in vid. Dispozitiv intelligent 5in1: Blender, dispozitiv pentru macinare, blender cu mixare in vid, recipient cu functie de incalzire si dispozitivul de etansare in vid.

FUNCTII

 • MIXARE IN VID
 • MIXARE
 • VIDARE
 • MIXARE + REGIMUL PULS
 • INCALZIRE + MIXARE

MIXARE IN VID

Dispozitivul de etansare in vid creaza o putere de 40kPa, fapt ce permine eliminarea totala a aerului si evitarea procesului de oxidare. Dupa care, motorul puternic de 800 W roteste ingredientele cu o viteza de 25.000 rpm, pina la crearea unei mase omogene.

MIXARE

Pentru aceasta functie utilizati bolul pentru mixare si recipientul pentru incalzire. Toate ingredientele vor fi mixate cu viteza de 25.000 rpm.

VIDARE

Dispozitivul de etansare in vid creaza o putere de 40 kPa, astfel acum aveti ocazia de a pastra produsele proaspete si mai mult timp. Este mult mai eficient decat containere simple din plastic sau decat pungile, dat fiind faptul ca fructele, legumele sau bucatele preparate isi pastreaza toate sucurile, aroma si gustul.

MIXARE + REGIMUL PULS

Functia ideala pentru macinare, mixare si spargerea ghetii – preparati bauturi racoritoare in doar cateva secunde.

INCALZIRE + MIXARE

Preparati supe sanatoase si bogate in vitamine in doar 20 de minute. Recipientul se incalzeste pana la 70°C*. Acest lucru inseamna ca apa nu clocoteste, iar ingredientele isi pastreaza vitaminele si substantele nutritive. *Temperatura data este potrivita pentru toate legumele, in afara de cartofi.

TU CE SMOOTHIE VEI ALEGE?

Intr-un smoothie preparat cu ajutorul extractorului de nutrienti MultiFresh se contine cu 74% mai mult vitamina A, C si E, in comparatie cu un smoothie preparat cu ajutorul unui blender obisnuit.

De asemenea, remarcam faptul ca un smoothie preparat seara in extractorul de nutrienti MultiFresh, in dimineata zilei urmatoare contine mai multa vitamina A decat un smoothie proaspat preparat cu ajutorul unui blender obisnuit.

Mixare obisnuita

Mixare in vid

Fara
bule
Fara
oxidare
Fara
stratificare
 • Cu 38% mai mult vitamina A*
 • Cu 27% mai mult vitamina С*
 • Cu 114% mai mult vitamina Е*
*Dupa 48 de ore, smoothie preparat in MultiFresh contine cu 114% mai mult vitamina E, cu 27% mai mult vitamina C si cu 38% mai mult β-caroten (ce de asemenea este prezent in vitamina A).

SETUL MULTIFRESH CONTINE

 1. Baza cu motor de 800 W, ce asigura rotirea lamelor pana la 25.000 rpm
 2. Recipient cu functia de incalzire de 1200 ml
 3. Recipent pentru mixare (700ml) cu sistem de vidare
 4. Cutit cu 6 lame din otel inoxidabil, cu invelis de titan
 5. Recipient pentru alimente dure (200 ml), cu 2 lame
 6. Unitate de vidare
 7. Pompa de vidare
1 2 3 4 5 6 7

De ce este MultiFresh atat de special?

Am pregatit un tabel de comparatie care prezinta principalele diferente intre MutiFresh si Nutribullet. Astfel, veti intelege de ce se numeste dispozitiv 5in1 si nu doar un blender sau un blender cu functie vacuum.

 
Denumirea
Descriere
Putere
RPM
Lama
Recipent pentru mixare
Unitate de vidare
Recipient cu functia de incalzire
Placa cu incalzire integrata
Set pentru macinare
Pompa de vidare
Functii
Mixare
Mixare in vid
Vidare
Prepararea supelor
Macinare
Functia Puls
E-Book pentru retete
Pret

EVITATI OXIDAREA

Dupa cum bine stim, dupa taiere fructele si legumele incep sa se oxideze, astfel, acestea isi pierd culoarea, gustul, textura si valorile nutritive. Anume din acest considerent, functia de baza a a extractorului de nutrienti Delimano MultiFresh este procesul de vidare.

Adaugati ingredientele in bol, fixati-l la baza cu motor si selectati functia de mixare in vid (VB). Apasati pe buton iar MultiFresh va elimina aerul inainte de inceperea procesului de macinare!

 • Nu se oxideaza
 • Pastreaza vitaminele
 • Gust natural
 • Oxidare
 • Pierderea vitaminelor
 • Pierderea gustului

FUNCTIA DE MIXARE IN VID PROTEJEAZA SUBSTANTELE NUTRITIVE

 • 1

  Vacuumul pastreaza alimentele timp de cateva zile sau chiar cateva saptamani, mult mai bine decat pungile obisnuite sau containerele din plastic.

 • 2

  Bucatele extrase dintr-un ambalaj vidat sunt mult mai gustoase, dat fiind faptul ca-si pastreaza aroma si sucurile. Veti observa diferenta gustului.

 • 3

  Ambalajul in vid protejeaza hrana de oxidare. Mucegaiul si bacteriile nu se pot inmulti in lipsa oxigenului.

Blender cu functie vacuum MultiFresh

ID: 110047514| SKU: 110047514

5/5 (1)

Multifresh va face revolutie in ceea ce priveste macinarea si mixarea. Blenderul cu mixare in vid este echipat cu un sistem automat de eliminare a aerului, astfel, smoothie-urile sau sucurile preparate vor ramane mereu proaspete, si sanatoase. Sistem inteligent 5in1: blender, maruntitor, recipientul pentru mixare cu sistem de vidare, unitatea de vidare si recipientul cu functia de incalzire.

2.999,00 LEI
2.849,00 LEI Club5
         

REDESCOPERA-TE IN 21 DE ZILE

Redescoperiti retete noi, imbunatatiti-va sanatatea, scapati de kilogramele in plus si incepeti sa va alimentati sanatos, utilizand planul de 21 de zile MultiFresh.

Idei simple, gustoase si benefice pentru sanatate pentru 4 feluri de bucate in fiecare zi. Incepeti acum aventura captivanta in lumea alimentatiei sanatoase si descarcati imediat planul nostru de transformare, unde veti gasi mai mult de 80 de retete.

Descarca

IMBUNATATESTE-TI MULTIFRESH-UL

Сaserole de depozitare in vid MultiFresh (3 buc.)

Acceseaza aici

Pungi vacuum pentru MultiFresh (30 buc.)

Acceseaza aici

Dop in vid MultiFresh

Acceseaza aici

Procesator alimente pentru MultiFresh

Acceseaza aici

Magazin online de tigai, cratite, seturi vase de gatit, ustensile de bucatarie, accesorii pentru gatit, oale multifunctionale, extractor Nutribullet.

© Studio Moderna 2020

Blender cu functie vacuum MultiFresh

ID: 110047514| SKU: 110047514

5/5 (1)

Multifresh va face revolutie in ceea ce priveste macinarea si mixarea. Blenderul cu mixare in vid este echipat cu un sistem automat de eliminare a aerului, astfel, smoothie-urile sau sucurile preparate vor ramane mereu proaspete, si sanatoase. Sistem inteligent 5in1: blender, maruntitor, recipientul pentru mixare cu sistem de vidare, unitatea de vidare si recipientul cu functia de incalzire.

2.999,00 LEI
2.849,00 LEI Club5