Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Fusilli cu pipotele si inimioare

Timp de pregatire:

Pana la 45 de minute

Timp total:

Pana la 45 de minute

Ingrediente:
  • 50 ml ulei de masline
  • 1 buc. ceapa
  • 1/2 buc.
  • ardei gras rosu
  • 1/2 buc. legatura de patrunjel
  • 2 lingurita sare sau dupa gust
  • 250 gr paste fusili (spirale)
  • 500 gr pipotele si inimioare
  • 1/2 buc. ardei gras verde
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1/2 lingurita boia iute (pt cine prefera picant)
  • 1 lingurita rasa de piper (dupa gust)
Mod de preparare:

O mancare delicioasa care se poate servi si calda si rece, si este buna chiar reincalzita.

Taiem in cubulete ardeii si ceapa si le calim in putin ulei de masline, apoi adaugam pipotelele si inimioarele, le prajim putin si pe ele, punem o lingurita de boia dulce, un pic de boia iute (sau mai mult, dupa preferinte), sare si piper. Tocam patrunjelul si-l punem in tocanita impreuna cu 2 cani de apa.

Fierbem la foc mic, acoperit cu un capac, 45-60 de minute sau cat este nevoie, avand grija sa nu scada sosul. Intre timp, fierbem pastele in 2 litri de apa cu sare aproximativ 10 minute (cititi pe punga instructiunile), le scurgem si le trecem sub un jet de apa rece.

Cand tocanita este gata punem pastele in ea, amestecam bine si le lasam sa-si ia sos.

Super delicios!

Autor : Delimano