Chicago Pizza
Timp de pregatire:
Mai mult de o ora
Timp total:
mai mult de o ora
- Ingrediente:
-
- ½ cana de faina
- ½ ceasca mălai
- 1 lingurița zahăr
- 1 lingurița sare
- 1 cana unt nesarat
- 1 cub drojdie uscata
- 1 cană cu apă caldă
- Pepperonis
- Branza mozzarella
- 1 ceapa
- Ciuperci
- Sos de rosii
- Branza parmezan
- Mod de preparare:
-
Se amestecă intr-un castron faina, malai, zahar, sare, unt și drojdie. Se adaugă apa și forma aluatului.
Rulati jumatatea aluatului putin mai mare decat circumferinta tavii de copt / oalei Delimano. Asterneti aluatul pe tava de copt / oala Delimano
Adăugați un strat de pepperoni peste aluat. Radeti brânză mozzarella și adăugați peste pepperoni. Adauga ciupercile taiate felii si ceapa peste branza. Se acoperă cu un alt strat de pepperoni.
Rulati încă o jumătate din aluat în funcție de circumferinta oalei / tavii Delimano și să acoperiti pizza cu un strat de aluat. Asigurați-vă ca ati gaurit putin stratul superior de aluat dupa care adauga sosul de rosii. Se acoperă tava / oala Delimano cu folie de aluminiu.
Se incalzeste cuptorul la 220 de grade și se coace timp de 20 de minute. Adauga parmezanul deasupra.